Hotels
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (17 Votes)

Sinds Bergen aan Zee in 1906 is gesticht zijn er een aantal horecabedrijven gevestigd in het dorp. In 1906 is de eerste steen gelegd van Café Prins Maurits, nu een Hotel in Bergen aan Zee. Momenteel zijn er vier goede hotels in Bergen aan Zee. Naast Hotel Prins Maurits zijn er Hotel Nassau Bergen, Hotel Meyer en Hotel Victoria. Maar het hotel met de langste traditie in Bergen aan Zee is Hotel Prins Maurits, waar al meer dan honderd jaar gasten door de familie Stroomer verwelkomd worden.

 

Veel tevreden gasten 

Onze klantenkring breidt zich elk jaar weer verder uit, gasten die al meer dan 40 jaar bij ons komen zijn geen uitzondering! Uit de recensies op Booking.com blijkt wel dat van de hotels in Bergen en Bergen aan Zee Hotel Prins Maurits erg veel tevreden gasten heeft. Hotel Prins Maurits is in de categorie "Heerlijk" ingedeeld, wat betekent dat de gemiddelde beoordeling hoger is dan een 8,5. Hieronder de score van de ruim 340 beoordelingen, waarop het cijfer gebaseerd is.

scoresbooking

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?