Watersporten
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
4.6666666666667 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

De Noordzee bij Bergen aan Zee is uitermate geschikt voor het beoefenen van diverse watersporten:

Dankzij de vele aantal winddagen worden de sporten kitesurfen en windsurfen veel beoefend op het strand en in de zee. 
Kitesurfen is één van de snelst groeiende watersporten van Nederland. Bij kitesurfen staat de surfer op een kleine surfplank en laat zich voorttrekken door een kite. Bij windsurfen staat men op een windsurfboard, waaraan een zeil is bevestigd. Door de kracht van de wind in de kite, en bij windsurfen in het zeil gaat de surfer vooruit.

Golfsurfen is een sport die in Bergen aan zee ook gedaan wordt. Het is in principe voortstuwing op een plank door gebruik te maken van de golfslag van de zee.

 Golfsurfen is één van de meest waanzinnige watersporten die er bestaat. Golfsurfen vereist veel energie en doorzettingsvermogen. 


 

Zeilen bij Bergen aan Zee

Catamaran zeilen is een van de zeilsporten die veel gedaan wordt op de zee bij Bergen aan Zee. Met de wind in de zeilen kunnen hoge snelheden gehaald worden op het water. Langs de kust zijn verschillende mogelijkheden om een catamaran te huren of om een cursus te volgen. 

Wilt u tijdens uw verblijf één van bovenstaande sporten beoefenen, dan helpen wij u graag verder in het hotel!

4 Activiteiten Kitesurfers

5 Activiteiten Golfsurfen

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?